Behandelingen

Chinese body massage:

Middels speciale Chinese technieken wordt doorbloeding bevorderd en energiestromen geactiveerd. De behandeling heeft een heilzame werking op zowel lichaam als geest.

 

Voetmassage:

Reflexgebieden in de voeten staan in verbinding met alle delen van het lichaam. Middels druktechnieken op deze reflexen kan men op die manier de betreffende delen in het lichaam bereiken.

 

Cuppingtherapie:

Middels deze therapie word een huidgedeelte vacuüm gezogen. De behandelde spieren en huid worden hiermee goed doorbloed, waardoor het voor het lichaam gemakkelijker wordt afvalstoffen af te voeren.

 

Gua sa:

Middels het schrapen over de huid op bepaalde punten van het lichaam vindt een zeer intensieve manier van massage plaats.

 

Vuurbehandeling:

Een adequate manier om zenuw- en spierpijn te verlichting is door  tijdelijke verhitting toe te passen. Die zorgt voor een goede doorbloeding, zachtere spieren en stimuleert ook de zenuwen.

 

Acupunctuur:

Acupunctuur is een onderdeel van een behandelmethode in de traditionele Chinese geneeskunde (TCM), waarbij speciale naalden (pijnloos) in het lichaam worden gestoken op specifieke punten van de lichaamsmeridianen. 

 

TuiNa:

Behandelingstechniek op bais van wrijven, drukken, kneden, draaien, kloppen, knijpen, draaiende bewegingen etc., waardoor de gezondheid van zowel de weefsels als de botten en gewrichten worden verbeterd. Heeft een goede invloed op het zenuwstelsel, zodat de levensenergie door het lichaam stroomt, zoals het hoort. Op die manier kan pijn bestreden worden, zodat botten, spieren en gewrichten normaal functioneren. Daarnaast verbetert TuiNa ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam en verdrijft het gifstoffen uit het lichaam. Zeer effectgief bij behandeling van pijn in nek, rug of benen.