Afspraak maken:

023 - 879 58 37

Email:

info@shuxin.nl

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Cupping Haarlem
Chinese massage haarlem en cupping

Verlang je naar meer (vrij) voelen en minder denken? Wil je innerlijke rust ervaren en een dieper contact met wie je werkelijk bent? Thuiskomen in jezelf? Ik breng je in het hier en nu, bij je voelen, je innerlijk weten.
Door grote en kleine levensgebeurtenissen zetten we dingen vast in ons lichaam. We bouwen als het ware een schildje om ons heen, als een beschermlaagje tegen pijn. Heel effectief. En hierdoor ervaren we ook minder van onze fijngevoeligheid en openheid, naar onszelf, de ander, het leven, naar wat we willen en waarvoor we hier zijn. Door dieper te ademen, te bewegen, geluid te maken en aangeraakt worden, kan het contact met je lijf herstellen en word je vrijer. Zodat je kan landen in het nu, op deze plek. Zodat je kunt opladen en ontvangen wat er voor je is. In momenten van liefdevol samenzijn, aanraking met aandacht en in contact, zit de mogelijkheid van verzachting en heling. Zodat er iets van de spanning en van de alertheid die in ons aanwezig is, kan smelten, ontspannen en loslaten. Ik noem het ook wel ‘goddelijk aanraken’; omdat aanraken kan zo zalig, heerlijk, helend, goddelijk zijn. En er zoveel in te onderzoeken en ontvangen is. Weet je bent welkom. 

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *