Afspraak maken:

023 - 879 58 37

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Iedereen voelt wel eens spanning of stress. Dat is heel normaal. Maar als dit wat langer duurt en je onvoldoende van je (in)spanning herstelt, kun je daar uitgeput van raken. En uiteindelijk terechtkomen in een toestand van overspannenheid of burn-out. Om deze fase te voorkomen of hiervan te herstellen is acupunctuur een heel geschikte therapie. Het helpt om de lichamelijke ongemakken bij stress te verminderen en de stress beter te hanteren. In onze praktijk hebben we veel ervaring met behandeling van klachten zoals stress, overspannenheid en burn-out. Veel patiënten geven aan dat ze zich door de acupunctuurbehandelingen rustiger en meer in balans voelen en beter in hun energie komen. We vertellen je graag hoe acupunctuur kan helpen bij stress.