Telefoonnummer:

023 879 58 37

Email:

info@shuxin.nl

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Shuxin Massage Haarlem

Cupping

Een meer recente acupunctuurmethode is cupping. Hierbij werkt de acupuncturist met warmte afkomstig uit glazen bollen. Die worden op juist gekozen plaatsen op je lichaam aangebracht. Op die manier wordt de doorbloeding extra gestimuleerd. Cupping is vooral geschikt om bepaalde energieblokkades op te heffen. Deze therapie is uitstekend geschikt voor het behandelen van rug-, schouder-en nekklachten als gevolg van stress en spanning. Cupping helpt ook bij spier- en gewrichtspijn, bij hoofdpijn en migraine, longproblemen en verkoudheid. Deze methode is ongeschikt bij de behandeling van:

 • Huidvlekken en moedervlekken
 • Huidproblemen zoals couperose
 • Hemofilie
 • Epilepsie
 • Lever-, nier- en hartaandoeningen
 • Koorts
 • Littekenweefsel
 • Oedeem
 • Open wonden
 • Tuberculose
 • Tumoren
 • Spasmen
 • Spataders

Recommended Articles

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *