Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde), of in het engels TCM (Traditional Chinese Medicine) is de overkoepelende term voor alle therapievormen die gebaseerd zijn op het oude Chinese filosofische gedachten goed over ziekte en gezondheid. Dit gedachten goed is ontstaan uit nauwkeurige observaties van (cyclische processen in) de natuur en de mens. Uit dit gedachten goed is door grote denkers als Fou Hi, Chen Nong en Huang Ti de Chinese geneeskunde ontwikkeld. In het Westen is acupunctuur de bekendste vertegenwoordiger. De oorspronkelijke Chinese geneeswijze behelst echter meer dan dat: het staat voor een manier van leven. Zo begint preventie met voeding, beweging en meditatie. Bij een disbalans in ons systeem kunnen acupunctuur, maar ook kruiden en massagetechnieken dit weer in evenwicht brengen, waardoor symptomen verdwijnen.

Voor een heerlijke & traditionele Chinese massage in Haarlem moet u toch echt bij ons zijn.

Eeen fantastische ontspannende massage al dan niet in combinatie met een acupunctuur behandeling in onze massage praktijk in Haarlem kunt u voor beiden terecht.

Feng ling en haar team staan u graag te woord om na uw klachten te hebben gehoord door te nemen welke delen van het lichaam massage behandeling nodig hebben en geven op afspraak een op  Chinese geneeswijze gebaseerde massage behandeling.

In onze chinese massagesalon – acupunctuur praktijk bent u op afspraak van harte welkom.

De heilzame werking van massage door u te laten masseren zal u doen verbazen.

Chinese massage is zoals Thaise massage een verfrissing voor lichaam en geest,

Chinese massage is echter veelal wel een stuk voordeliger dan Thaise massage.

Alle delen en spieren in het lichaam kunnen wij voor u behandelen of u nu kampt met problemen in de onderrug, rug, nek arm of beenspieren, ernstige hoofdpijnklachten of menstruatieklachten heeft wij brengen u verlichting en indien mogelijk genezing  van uw klachte. Het beste resultaat van onze traditionele Chinese Massagebehandelingen wordt behaald door herhaling en het houden aan het  opgestelde massage behandelplan, allen dan kunen we gaan voor het beste resultaat van de massages en acupunctuur behandelingen.

Chinese Massage Haarlem
Chinese Massage Haarlem door feng Ling massage – acupunctuur Haarlem

Naast de chinese massage behandelingen geven wij ook Chinese massage pedicure.

Dus naast de behandeling van vastzittende spieren ook de handen en voeten volledig verzorgd.

Onze massagesalon / praktijk is gevestig aan de Kampersingel 2 A te haarlem