Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Stress te verlichten, heerlijk ontspannen en genieten van professionele Chinese massage.. Wij heten u van harte welkom in ons massagepraktijk in Kampersingel 2A te Haarlem. Maak nu een afspraak Tel: 06 39 85 49 76

Ik ben Feng Ling, geboren en getogen in China, en nu ruim twintig jaar woonachtig in Nederland. Vanaf 2009 runnen mijn collega Qin Qin en ik samen Wellness Center Shun Xin. Dat is soms hard werken, maar het geeft veel voldoening als onze klanten tevreden en vooral weer pijnvrij zijn.

Feng Ling

Shu xin verzorgt gespecialiseerde behandelingen in Chinese massages cupping en acupunctuur in Haarlem

Tuina massage

Tuina is een Chinese massagetechniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG), die al zo’n eeuwen wordt beoefend. De therapeut masseert door te duwen, kloppen en knijpen, vuisten en ellebogen. Tuina-massage werkt diep door in het spierweefsel, botten en pezen maar ook in het zenuwstelsel. Het vergroot het veerkracht en weerstand, Herstel de flexibiliteit en laat spanning en vermoeidheid verdwijnen.

Wat helpt Tuina massages ?

Tuina helpt ontspannen, maar kan ook verlichting geven bij diverse klachten, meest voorkomende klachten zijn: migraine,chronische pijn, spierspanningen, fibromyalgie, spier- en zenuwpijnen, rug- en nekklachten, slechte doorbloeding, spijsverteringsproblemen, stress en gewrichtsproblemen.