Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Tui Na, Chinese massage werkt diep door in het spierweefsel, botten en pezen maar ook in het zenuwstelsel. Een goede Tui Na massage zorgt er namelijk voor dat ‘Qi’ energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Als deze in balans is, voel je je ontspannen en vol levenskracht.
” The greatest advantage of tui na is that it focuses on maintaining overall balance with both physical and mental health

Afspraak maken? Bel: 06 39 85 49 76

Tui Na heeft een grote variëteit aan massages die op het lichaamsoppervlak worden uitgevoerd, daarnaast TuiNa diverse en zeer effectieve manipulatietechnieken die op verschillende delen van het lichaam kunnen worden toegepast. Het uitgangspunt is om een goede diagnose bij de klant stellen volgens de regels van de Chinese geneeskunde.

Onze massues heeft kennis met de traditionele Chinese diagnostiek. masseren met behulp van therapeutische TuiNa technieken op de diverse meridianen. TuiNa therapie is zeer effectief voor preventie en voor op genezing gerichte behandeling. Door de Yin en Yang aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van Qi en Bloed te bevorderen kunnen, op een deskundige manier toegepast.

TuiNa wordt dus naast acupunctuur als volwaardige therapie al duizenden jaren toegepast. In moderne Chinees heeft bijna elk Chinees ziekenhuis zijn eigen TuiNa afdeling. In het universitair medisch onderwijs neemt de TuiNa studie en praktijk een belangrijke plaats in.

De combinatie van TuiNa en acupunctuur begint een belangrijke plaats in te nemen in China, evenals in de V.S. en Europa.

Wat is het effect van een Tui Na massage?

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde zijn er twaalf verschillende meridianen. Dit zijn energiebanen die door je lichaam lopen en je organen, zintuigen en psyche met elkaar verbinden. Als gevolg van emotionele of fysieke problemen kunnen deze meridianen geblokkeerd raken. Om deze blokkades op te heffen, masseren wij specifieke punten die op de meridianen liggen. Hierdoor kan Qi (levensenergie) weer vrij stromen en komt de bloedcirculatie weer op gang.

Tui na massage Haarlem | Afspraak maken? Bel: 06 39 85 49 76