Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Chinese Cupping Massage heeft een enorme dieptewerking.

Een meer recente acupunctuurmethode is cupping. Hierbij werkt de acupuncturist met warmte afkomstig uit glazen bollen. Die worden op juist gekozen plaatsen op je lichaam aangebracht. Op die manier wordt de doorbloeding extra gestimuleerd.

Cupping is vooral geschikt om bepaalde energieblokkades op te heffen. Deze therapie is uitstekend geschikt voor het behandelen van rug-, schouder-en nekklachten als gevolg van stress en spanning. Cupping helpt ook bij spier- en gewrichtspijn, bij hoofdpijn en migraine, longproblemen en verkoudheid.

Cupping is vooral goed te gebruiken bij schouder/nekklachten (stress, spanning), migraine en rugklachten.

Wanneer cupping?

Het werkt vooral bij patiënten met de griep, verkoudheid, hoesten, rug en spierpijn, slechte bloedsomloop, angst, rode jeukende huidaandoeningen allergieën, koorts, pijn en ontelbare andere pijnen.

Wat is het effect van cupping?

Stofwisseling wordt geactiveerd. Weerstand wordt verhoogd, verklevingen worden losgemaakt. Het bindweefsel voelt soepeler. Cupping kan gevoelig pijnlijk zijn maar wordt meestal als prettig en met opluchting ervaren.

Cupping behandeling methode direct effect op de bloedcirculatie, wat zorgt voor soepelere spieren.

Deze therapie is uitstekend geschikt voor het behandelen van rug-, schouder-en nekklachten als gevolg van stress en spanning. Cupping helpt ook bij spier- en gewrichtspijn, bij hoofdpijn en migraine, longproblemen en verkoudheid.