Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Bij Shuxin Cupping behandeling gebruiken wij vuurcupping methode . Vuurcupping is een therapie waarbij glazen cups door middel van een warmtebron op de huid geplaatst worden. Door deze warmtebron wordt een vacuüm gecreëerd waardoor de cup zich vasthecht aan de huid, onmiddellijk ontstaat een verhoogde circulatie in de behandelde zone.

Een cupping massage versterkt namelijk de spieren en vermindert tegelijkertijd hardnekkige spierspanningen en knopen. Cupping is vooral goed te gebruiken bij schouder/nekklachten, stress, spanning, migraine en rugklachten.

Cupping behandelimg wordt ook ingezet om ter bestrijding van cellulite, anti-aging van binnen uit, vermoeidheid en lichaamspijnen. Cupping richt zich in het algemeen op verkrijgen van gezond en goed functionerend bindweefsel. In combinatie met een massage zorgt cupping voor een stevige spier- en bindweefselmassage. Het kan helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en de stroom vers bloed en lymfe in het getroffen gebied en van het gehele lichaam. Ook voor patiënten met de griep, verkoudheid, hoesten, rug en spierpijn, slechte bloedsomloop, angst, rode jeukende huidaandoeningen, allergieën, koorts, en pijnklachten.

Ondanks dat de plekken er niet fraai uitzien, is de massage allesbehalve pijnlijk. Sterker nog, Cupping is zeer aangenaam te noemen.

Afspraak maken voor een cupping behandeling? Bel: 023 – 879 58 37

Deze behandeling draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam en verhogen de endorfines die voor pijnverlichting zorgen. Deze behandeling wordt dankzij de vele voordelen alleen nog maar populairder.

Na de behandeling zijn grote ronde blauwe tot paarse plekken zichtbaar op de plek waar de bollen hebben gezeten. Cupping werkt door in de diepte. Na het verdwijnen van de roodheid zal een verbetering optreden.

Deze behandeling wordt dankzij de vele voordelen alleen nog maar populairder. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake-gesprek.

Meer info: info@shuxin.nl
Cupping Haarlem
Chinese massage haarlem en cupping behandeling