Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Beloon uzelf met een Ontspanningsmassage. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress. Klachten door oververmoeidheid, stress, of zware periode gehad, wordt voorkomen en/of opgeheven. Volledige ontspanning. professionele massages. mét of zonder olie. Hard of zacht, de klant is koning.

Onze masseuses zijn zeer gedienstig en klantgericht, Wij bieden de ontspanningmassage behandeling voor een relatief laag bedrag vergelijk met andere traditionele massage zoals Thaismassage enz. Een uitstekende massage, waarna de klant ontspannen en tevreden de praktijk weer verlaat.

Wat is een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Er is een verschil tussen een diepe weefselmassage en een ontspanningsmassage. Deze laatste heeft niet als doel de dieper gelegen spieren te herstellen maar werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen ook lager.

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest. Een ontspanningmassage helpt bij het verminderen van spierpijn, stijve nek en verlost van inspanning en stress.

Afspraak maken? Bel: 023 -879 58 37
ontspanningsmassage
Ontspanningsmassage : Shu Xin Wellness Center Haarlem