Afspraak maken:

06 39 85 49 76

Openingstijden:

Maandag t/m zondag 11:00 t/m 21:30

Shuxin praktijk massage en acupunctuur
Lage rugpijn shuxin praktijk voor acupunctuur en massage Haarlem

Ongeveer 80% van de volwassenen ervaart lage rugpijn op een bepaald punt in hun leven. Het is de meest voorkomende oorzaak van arbeidsongeschiktheid en een van de grootste bijdragers aan gemiste werkdagen. In een groot onderzoek meldde meer dan een kwart van de volwassenen last van lage rugklachten gedurende de afgelopen 3 maanden.

Mannen en vrouwen worden evenzeer getroffen door lage rugpijn, die in intensiteit kan variëren van een zeurende, constante pijn tot een plotselinge, scherpe sensatie die de persoon onbekwaam laat. Pijn kan abrupt beginnen als gevolg van een ongeluk of door iets zwaar op te tillen, of het kan zich in de loop van de tijd ontwikkelen als gevolg van leeftijdsgerelateerde veranderingen van de wervelkolom.